fbpx

INTERNATIONALT UDSYN

Vi tror på, at det er vigtigere end nogensinde tidligere at få et internationalt udsyn. Vi er blevet mere forbundet med andre lande, og vi kan ikke se isoleret på Danmark, hvis vores børn og unge skal være dannede mennesker og tage et aktivt medborgerskab. Derfor bestræber vi os også på at udvide vores elevers horisont gennem et internationalt fokus i undervisningen. 

Måden hvorpå vi forsøger at bidrage med et internationalt udsyn er eksempelvis i undervisningen, hvor vi perspektiverer og drøfter problemstillinger i en international sammenhæng. Vi ser på Danmark i forhold til andre lande, så vi på den måde kan udvide elevernes horisont, så den rækker ud over egne grænser. Men en ting er at høre, læse og lære om andre lande, kulturer og samfund, en anden ting er at tage ud i verden og opleve og erfare det på egen hånd. Derfor er det også vigtigt for os, at vores elever i de ældre klasser kommer på en udlandsrejse. Her vil de på egen krop opleve et andet lands kultur, samfund og historie. Det giver dem en større forståelse for og indblik i, hvordan ting foregår uden for Danmarks grænser. 

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Genveje

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook