fbpx

Historien om Køge Private Realskole

Fra 47 elever til godt 600 elever. Fra primitive lokaleforhold til fine og rummelige klasselokaler med gode undervisningsforhold samt ekstra lokaler med plads til udfoldelse og fællesskabet. Der er sket meget, siden skolen for første gang åbnede dørene for snart 25 år siden tilbage i år 1997. 

Ideen til Køge Private Realskole opstod, da en gruppe af lærere var utilfredse med forholdene på en anden privatskole. De tog derfor opgaven på sig og iværksatte en ny skole, hvor de kunne forbedre forholdene. 

Initiativet modtog stor opbakning fra forældre og elever, og skolen fik hver dag nye elever. Flere elever betød, at flere lokaler med mere plads var en nødvendighed. Skolen lejede derfor nogle lokaler i tilknytning til de nuværende. 

Populariteten for den nyetableret privatskole fortsatte de næste mange år frem, og ventelisterne blev kun længere. Skolen erhvervede sig igen flere kvadratmetre, som i dag kendes som hovedbygningen. Det betød også, at skolen for alvor voksede, fordi ventelisterne kunne imødekommes, og skolen udvidede med flere klasser på hvert klassetrin. 

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Genveje

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook