fbpx

Bauhaus, pædagogik,
miljø og kulturLæringsmiljø

Hos Køge Private Realskole har vi elevernes læring i centrum for på den måde at kunne forberede eleverne til deres videre vej gennem uddannelsessystemet. 

Vi har faglige ambitioner på dit barns vegne, såvel som mange af vores elever også har ambitioner på egne vegne. Det bifalder vi i stor grad, og derfor arbejder vi også hver dag på at indfri ambitionerne og udvikle potentialet hos den enkelte elev. Men det bedste resultat sker i samspil mellem lærer, elev og forældre, og vi prioriterer derfor også en løbende og åben dialog. 

For at lykkedes med det har vi et stort fokus på et stærkt indlæringsmiljø, hvor faglighed, disciplin og tryghed er nøgleordene hos os. Derudover har vi også faste normeringer. I de små klasser har vi max. 20 elever, og de større klasser max 24 elever. Vores faste normeringer sikrer, at vi har tid til den enkelte elev. 

Vores faglige resultater taler for sig selv. Vores afgangselever går ud med et væsentlig højere snit end landsgennemsnittet. Det er en kulmination på hårdt arbejde, stærk disciplin, godt samarbejde og store ambitioner. 

Vores store fokus på et stærkt læringsmiljø viser sig også ved, at vi har en række tilbud til elever. Det omfatter bl.a. et tilbud om skolegang for børnehavebørn en gang ugentligt og et tilbud til vel- og højtbegavede elever, der ønsker flere faglige udfordringer. 

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Genveje

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook