Tag din 10. klasse på Køge Private Realskole
Skip to main content

Pædagogik, miljø og kultur

Hos Køge Private Realskole har vi elevernes læring i centrum for på den måde at kunne forberede eleverne til deres videre vej gennem uddannelsessystemet.

Vi har faglige ambitioner på dit barns vegne, lige som  mange af vores elever også har ambitioner på egne vegne. Det bifalder vi i stor grad, og derfor arbejder vi også hver dag på at indfri ambitionerne og udvikle potentialet hos den enkelte elev. Det bedste resultat sker i samspil mellem lærer, elev og forældre, og vi prioriterer derfor også en løbende og åben dialog.

Vi har stort fokus på et læringsmiljø, hvor faglighed, diciplin og tryghed er nøgleord. Derudover har vi også faste normeringer. I de små klasser har vi max. 22 elever, og de større klasser max 26 elever. Vores faste normeringer sikrer, at vi har tid til den enkelte elev.

De faglige resultater taler for sig selv. Vores afgangselever går ud med et væsentlig højere snit end landsgennemsnittet. Det er en kulminationen af hårdt arbejde, stærk disciplin, godt samarbejde og store ambitioner.

Vores store fokus på et stærkt læringsmiljø viser sig ved, at vi bl.a. i 0. klasse har reel undervisning, tidlig sprogstart og niveauendelt undervisning fra 4. klasse og op.