Tag din 10. klasse på Køge Private Realskole
Skip to main content

SFO’en

SFO 1

Skolen har en tilhørende SFO, kaldt SFO 1. Dette er for elever op til 3. klasse. Her kan børnene lege og være under opsyn af pædagoger før skoledagen begynder og efter skole. Det er et valgfrit tilbud, der er derfor egenbetaling. 

Vi bestræber os på, at SFOen kan skabe rammerne for en god hverdag, hvor det er rart og trygt at være for børnene. Der er rig mulighed for, at de kan lege og være sammen med andre børn, så de kan stifte bekendtskaber på tværs af deres klasser. Og er der brug for en voksen, så er vi tæt på. 

Fællesskabet er en vigtig del i en god og velfungerende hverdag. I SFO’en dyrker vi fællesskabet gennem aktiviteter og leg på tværs af aldersgrupper. Her forsøger vi så vidt muligt også at inddrage børnene i planlægningen og gennemførelsen af aktiviteter, så de oplever inddragelse og ansvar. 

For at sikre og bibeholde et godt fællesskab har vi ingen tolerance over for mobning eller voldelig adfærd. Den gode tone er vigtig, og vi sætter derfor også en ære i at hjælpe børnene med at løse problemer og konflikter på en konstruktiv måde gennem en god dialog. Vi lytter til børnene, anerkender deres følelser og hjælper dem til at finde en løsning sammen på konflikten. 

Vores arbejde i SFO’en har et fokus på at bidrage positivt til børnenes udvikling, trivsel og selvstændighed. 

  Praktisk info om SFO 1

  • SFO’en har åbent alle hverdage fra 6.30 til 8.05 og igen 12:50 til 17:00

  • Mandag til fredag er kreative udfoldelsesdage styret af de voksne. 

  • Tirsdag er Maternelleklasse A tilknyttet til SFO’en om eftermiddagen

  • Onsdage er Maternelleklasse B tilknyttet til SFO’en om eftermiddagen.

  • Torsdage er Maternelleklasse C tilknyttet til SFO’en om eftermiddagen.

  • Fredag er legetøjsdag. Børnene må medbringe legetøj – dog ikke støjende og voldeligt legetøj. Vi gør opmærksom på, at legetøjet medbringes på eget ansvar.

  Ferie & helligdage

  • SFO’en har åbent mandag til fredag samt helligdage fra kl. 06.45 – kl. 17.00. 

  • SFO 1 har lukket mellem jul og nytår, dagen efter Kristi Himmelfart og grundlovsdag.

  • SFO’en holder lukket i uge 30

  Det er vigtigt at meddele, om I ønsker pasning af jeres barn i ferier, da vi ellers risikerer, at der ikke er personale nok til stede.

  I bedes aflevere jeres barn inden kl. 09.00 i ferierne, så vi har mulighed for at tage på tur el.lign.