Tag din 10. klasse på Køge Private Realskole
Skip to main content

Fællesskab på skolen

Her kan alle være med

Vi vægter fællesskabet højt, fordi vi mener, at det skaber grundlag for, at det er sjovt og rart at komme i skole. 

Det er derfor en prioritet for os, at fællesskabet også får lov at vokse uden for klasselokalets fire vægge. Når det er muligt og giver mening, forsøger vi at supplere undervisningen med aktiviteter uden for skolen. Det kan fx være et museumsbesøg eller andre udflugter, der er relevant for elevernes læring. Derudover har vi også ture og lejrskole for alle klassetrin. Fra 0. klasse starter vi med endagsture på Sjælland, og jo ældre børnene bliver, jo flere dage er vi afsted, og jo længere tager vi væk. 0.-1. klasse er en endagstur på Sjælland. 2. klasse er destinationen også Sjælland, men vi udvider turens længde og inkluderer en overnatning. I 3. klasse er der to overnatninger på Sjælland. 

For de mellemstore klasser i 4. og 5. tager vi typisk til en destination lidt længere væk i Danmark. Afhængig af destinationen så vil disse ture typisk inkludere 3-4 overnatninger. Fra 6. klasse er på madlejr inden for Danmarks grænser. Vi har tidligere været på rejser til Frankrig, England, Tyskland og Kina. Vores erfaring med at tage eleverne til udlandet og give dem et internationalt udsyn er rigtig god. Det styrker deres sprogegenskaber, forståelse og respekt for andre kulturer. 

Ligesom sammenholdet i klassen forstærkes, fordi turene giver gode oplevelser og minder sammen. Lejrskole er obligatorisk for elever på alle klassetrin. Der vil være udgifter, der hviler på egenbetaling. Derfor er det også et krav, at alle børn har en gyldig rejseforsikring samt ulykkesforsikring.