Tag din 10. klasse på Køge Private Realskole
Skip to main content

Afgangsklasser – med imponerende resultater

De rigtige rammer og høj faglighed giver et solidt karakter-gennemsnit

På vores skole ser vi det som en af vores fornemste opgaver at klæde vores elever godt på til deres videre vej i uddannelsessystemet. Det gør vi ved at give dem de bedste faglige forudsætninger og muligheder gennem et stærkt fokus på at lære eleverne at lære, udvikle den enkelte elevs potentiale og kompetencer gennem skolegangen.

Vi kan med stolthed sige, at vores indsats fungerer, da resultaterne taler for sig selv. Vores afgangselever dimitterer nemlig med flotte resultater og et gennemsnit, som ligger et pænt stykke over landsgennemsnittet. Det understreger, at det er vigtigt med både hårdt arbejde, stærk disciplin, godt samarbejde og fællesskab samt høje ambitioner, som netop er, hvad vi står for hos Køge Private Realskole.

Selvom det altid er trist at sige på gensyn til vores afgangselever, så er det stadig med en ro i maven, fordi vi ved, at vi har givet dem de bedste forudsætninger for at klare sig godt videre gennem uddannelsessystemet. De har fået vigtig læring med i bagagen, og de er forberedte på, at der stilles nye og flere krav både til deres faglighed men også til deres selvstændighed.