fbpx

KLUBBEN

RING DIREKTE TIL KLUBBEN

Klubben er vores sociale sted for elever i 4. klasse og opefter. I Klubben er der hver dag efter skole mulighed for socialt samvær, sjov og leg med andre børn. 

Der er aktiviteter for alle på tværs af interesser. Det kan være alt fra fodbold, volleyball og hockey for de sportsglade. Der er også brætspil, kortspil og playstation for de spilleglade. Og for de kreative sjæle har vi også et stort udvalg af kreative tilbud. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også lektiehjælp, hvis eleven ønsker at fordybe sig. 

Det er en høj prioritet for os, at Klubben er et rart og trygt sted for eleverne at komme, når undervisningen er slut. Vi gør en stor indsats for at imødekomme børnenes ønsker og behov, så de trives og holder af at være her. 

Det er vores SFO’s personale, der driver Klubben. Der er åbent alle hverdage frem til kl. 17.00.

PRIS

Det koster kr. 525,00 om måneden at være en del af Klubben. Prisen stiger årligt med kr. 50,00 om måneden ved skoleårets start.

PRAKTISK INFORMATION OM KLUBBEN

Klubben kan kontaktes på tlf. 31 15 98 99. 

Klubben holder lukket følgende dage: 
  • Dagene mellem jul og nytår
  • Dagen efter Kristi Himmelfartsdag 
  • Grundlovsdag 
I skolernes ferier - dog med undtagelse af sommerferien, hvor der er åbent uge 27 til og med uge 32. Det koster kr. 200,00 pr. uge, hvor man benytter sig af tilbuddet i sommerferien. Der betales for en hel uge, selvom tilbuddet kun benyttes en enkelt dag. 

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Genveje

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook