fbpx

ALLE KLASSER ER PÅ LEJRSKOLE ELLER TURE HVERT ÅR

Lejrskole og udlandsrejser er både blandt elever og lærere et højdepunkt i løbet af skoleåret. Det styrker klassens sammenhold, når den traditionelle undervisning erstattes af oplevelelser og læringer uden for klasselokalets fire vægge. Udover den sociale effekt, så har disse ture også en positiv indvirkning på elevernes evne, vilje og lyst til at lære. Vores elever kan derfor forvente mange og diversificerede lejrskoler og udlandsrejser i løbet af deres tid hos os.   

Alle lejrture har et fagligt aftryk. I de mindre klasser kan det eksempelvis være læring om naturen, der er i fokus. Når eleverne bliver ældre, tager vi et mere internationalt udsyn, hvor vi tager til udlandet for at styrke elevernes sprogegenskaber, forståelse og respekt for andre kulturer. 

Derudover vil der også være en række klassiske skoleudflugter, der har til formål at understøtte den faglige undervisning og hverdag på skolen. Det kunne eksempelvis være et museums- eller teaterbesøg.

0.-3. klasse rejser til en destination på Sjælland

  • 0. og 1. klasseturen er en éndagstur
  • 2. klasse har én overnatning og 3. klasse har to overnatninger

4.-5. klasse rejser til et sted i Danmark

  • begge klassetrin har 3-4 overnatninger

6.-9. rejser til udlandet

  • eksempelvis bar turene til Frankrig, England, Tyskland og Kina

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook