fbpx

PÅ KØGE PRIVATE REALSKOLE TROR VI PÅ TRADITIONER, RAMMER OG REGLER

Disse traditioner, rammer og regler skal dog give mening for de daglige brugere, forstået på den måde, at de er med til at sikre, at der er en synlig pædagogisk linje i vores arbejde – og at denne linje bliver understøttet af disse traditioner, rammer og regler.

Vi har en fast og synlig disciplin i forholdet elev/lærer. Eleverne står på to rækker foran klassen, når lektionen begynder, eleven går ind i klassen, når læreren ankommer, eleven stiller sig bag sin stol, indtil læreren beder eleven sætte sig. Alt dette for at spare tid, så læringen kan begynde så hurtigt som muligt. Det ved eleverne, det ved forældrene og det ved læreren. Det giver mening, og er derfor en fast regel på KPR. Det skaber en læringsmæssig ramme, vi gerne vil bibeholde, da vi er en uddannelsesinstitution, der i meget høj grad er baseret på læring og viden. Det danner også baggrund for en synlig ramme med hensyn til forholdet mellem elev og lærer. Det er læreren, der bestemmer, læreren, der sætter retningen for den enkelte lektion, og for læringsforløbet året igennem.

Læreren tiltales med efternavn. Det giver en naturlig respekt, og den respekt smitter af på faget. Læreren er dus med eleverne, men ikke ligestillet. På KPR vil vi gerne synliggøre denne forskel, ”at det er læreren, der har den faglige kompetence”!

Vi fejrer højtiderne, advent. Jul og påske, og vi har morgensang fire dage om ugen, hvor vi synger fra Højskolesangbogen. Morgensang giver sammenhold og fællesskab og det er med til at danne eleverne. Og så er det en dejlig måde at begynde dagen på.

Velkommen til Køge Private Realskole, hvor eleven lærer at lære, hvor eleven bliver udfordret og hvor grundlaget for undervisning i sin fineste form forefindes.

Få de seneste nyheder, ferie- og aktivitetsplaner direkte i din mailboks

Skolen videregiver aldrig kontaktoplysninger

Genveje

Ring til skolens kontor

Ring direkte til SFO'en

Send en mail til os

CVR: 19 50 46 38

Følg os

Chat med os på Facebook